Kaip modulyje įjungti Bluetooth kanalo funkciją?

Šiame straipsnyje jums parodysime kaip savo modulyje įjungti Bluetooth kanalą ir papasakosime apie šios funkcijos pranašumus ir trūkumus. 
Mūsų siūlomi moduliai gali naudoti jūsų automobilio originalų Bluetooth, dėl to šio nustatymo Apple Carplay / Android Auto garsas, bus perduodamas be AUX nustatymo. 

Kaip aktyvuoti Bluetooth kanalo funkciją?

Jeigu modulio nustatymuose yra funkcija „Use car BT channel“ ir jūsų automobilyje yra orginalus Bluetooth garso transliavimas, galima nustatyti Carplay / Android Auto (ne Airplay) garsą per originalų BT kanalą:

1) Perjunkite „Use car BT channel“ į ON, modulis bus paleistas iš naujo.

2) Suporuokite modulio Bluetooth su telefonu ir paleiskite Carplay arba Android Auto.

3) Suporuokite telefoną su automobilio orginaliu Bluetooth, nustatykite Bluetooth kanalą garsui.

4) Išbandykite muzikos grojimą ir Siri / Google assistant.

Pavyzdinė nuotrauka
Pavyzdinė nuotrauka
Pavyzdinė nuotrauka

Jei jūsų modulis dar neturi šios funkcijos, atsiųskite mums modulio sistemos versiją – patikrinsime, ar ją galima atnaujinti. Taip pat kartu nurodykite savo užsakymo numerį.

Bluetooth kanalo pranašumas

Išlieka gera garso kokybė, lyginant su AUX.  Taip pat galima naudoti originalų automobilio bluetooth telefono funkciją per Carplay / Android Auto

Bluetooth kanalo trūkumas

Tik Apple Carplay ir Android Auto garsas veiks per bluetooth. Jeigu naudojate USB playback, HDMI, Screen Mirroring, Built-in Youtube App – garsas veiks tik išjungus nustatymą. USE Car BT Chanel OFF.

Prisijunkite prie mūsų medijų